eTruck truckutbildning

Truckutbildningar

Ny förbättrad eTruck 3.0

eTruck-utbildningen är lätt att använda och det finns hela tiden klara pedagogiska mål som säkerhet, ekonomi och effektiv godshantering. Som företag kan du passa på att utbilda personalen när beläggningen är lite mindre. Även korta stunder kan användas till detta på ett bra sätt. Här kan man jobba och träna på så länge man behöver. e-Truckutbildningen är flexibel och bra eftersom utbildningen kan genomföras på distans och när du har dina egna arbetspass. 

Läroplan TLP10

eTruck 3.0 finns på svenska och engelska (baserad på svensk truckläroplanen och svenska lagar).

Vi utbildar enligt läroplanen TLP10. Vår målsättning är att Ni ska få tillbaks utbildningskostnaden i form av färre skador på personal, inventarier, gods och truckar. Utbildningen leder till bättre tillsyn och högre målmedvetenhet, det bäddar för en högre säkerhet och minskade stilleståndstider.

  • färre skador
  • bättre tillsyn
  • högre målmedvetenhet
  • högre säkerhet
  • minskade stillestånd

Här kan du ladda ner den aktuella truckläroplanen 

Utskrift av körtillstånd 

För att få köra en viss typ av truck måste du ha dokumenterade kunskaper och färdigheter att använda trucken säkert plus att arbetsgivaren måste ha utfärdat ett körtillstånd. 

Ladda ner körtillstånd för truck som Pdf

 

Slutprov, praktik och uppkörning

Kontakta oss när ni känner er redo för ett skriftligt slutprov samt praktik och uppkörning.

Företagen sparar tid och sänker kostnader, eleven får en roligare utbildning där interaktiviteten och spelkänslan ökar motivationen att lära sig mer. Samtidigt är eTruck lätt att använda och det finns hela tiden klara pedagogiska mål – säkerhet, ekonomi och effektiv godshantering.

  

Truckförarkort en värdehandling

  • Tänk på att ditt truckförarkort är en värdehandling och bör hanteras som det! 
  • Lärarledd utbildning samt utbildning för trucktyp C anordnas vid behov - anmäl ditt intresse!

 

Systemkrav

eTruck

lämpar sig bäst för skärmar med en upplösning på minst 1024x768 pixlar. eTruck nås via en webbläsare och de som för närvarande stöds är de senaste versionerna av Microsoft Edge, Google Chrome, Safari och Firefox. För mobil åtkomst stöds även de senaste versionerna av inbyggda webbläsare för mobila enheter som använder iOS respektive Android.

Internet Explorer bör inte användas för eTruck, då denna webbläsare inte fungerar ihop med eTruck.